2011. május 27., péntek

Svéd antioxidáns étrend-kiegészítő kapszula - Jelenlegi ára: 4 299 Ft

Miért egyedi ez a készítmény?
Az öregedés rejtélyes folyamatát a tudósok a „ szabadgyök-elmélettel” próbálják magyarázni, ami a következőről szól: A belélegzett oxigén kárt okozhat a sejtjeinkben, ami fokozatosan öregít bennünket. Szervezetünk azonban képes arra, hogy az ellenőrzése alatt tartsa ezt az oxidatív károsodást, és ez a védelmi funkció jórészt a táplálékbevitelhez kapcsolódik. Az astaxanthin egy olyan egyedülálló antioxidáns, amely eljut testünk minden egyes szövetéhez, és ott felszívódik. Védi az erek belsejét az oxidatív károsodással szemben, és bizonyítottan gyulladásgátló hatással bír. Ez az oka annak, hogy képes csökkenteni az UV-sugárzás okozta gyulladást és a sportolás utáni izomfájdalmat. Az astaxanthin mérsékli a szervezetben előforduló oxidatív károsodást.
A termék összetevői
Az astaxanthin aktív összetevőjét természetes úton, szigorúan ellenőrzött laboratóriumi körülmények között tisztítják, így biztosítva a legnagyobb koncentrációt és a legtisztább minőséget.
Az Oriflame tudósai felfedezték azt az algafajt, amelyben az astaxanthin a legnagyobb koncentrációban halmozódik fel, és amely laboratóriumi környezetben is életképes marad.
Azt az algát, amelyből kivonják a Svéd antioxidáns étrend-kiegészítő kapszulában található astaxanthint, egyedülálló laboratóriumi körülmények között nevelik, a növekedési fázis kezdetétől 10 napon át.
A már megfelelően kifejlődött zöld algát erős megvilágítással és a tápanyagok elvonásával erős stresszhatásnak teszik ki, így stimulálják az astaxanthin felhalmozódását.
Az astaxanthinban gazdag, vörös alga most már készen áll a feldolgozásra. Összepréselés után szárítják, majd porrá zúzzák, végül a Svéd antioxidáns étrend-kiegészítő kapszulába zárják.
 
 
Sziasztok.
 
Oriflames szépségtanácsadó nő vagykok.
A termékeket a 8. katalógusban megtaláljatok, ami május26-hunius 15ig érvényes.
A katalógust az interneten is megtaláljátok, ha olyasvalamit szeretnétek rendelni, amit nem tettem fel.
Az ár 1dbra vonatkozik.
Nézd meg a többi termékemet!!!!
 


Jelenlegi ára: 4 299 Ft

Az aukció vége: 2011-06-04 11:28
. Svéd antioxidáns étrend-kiegészítő kapszula - Jelenlegi ára: 4 299 Ft

Fontos